Broeken

Bedrijfskleding laten bedrukken

Wanneer je geschikte kleding hebt gevonden voor je bedrijf is het wel zo representatief om je kleding te laten bedrukken. Het maakt voor de bedrukking niet uit wat voor soort bedrijfskleding je draagt. Verschillende materialen kleding zijn geschikt om bedrukt te worden. Naast t-shirt, overhemden en fleecevesten kunnen ook andere kledingstukken bedrukt worden. Je kunt hierbij denken aan een overall, short, broeken of jassen.

Verschillende soorten kleding laten bedrukking

Voor een representatieve uitstraling is nette bedrijfskleding een must. Met bedrijfskleding laat je een bepaalde indruk achter. Voor een professionele indruk is het type kleding, de pasvorm en het soort bedrukking zeer belangrijk. Als je een keuze hebt gemaakt voor het soort kleding dan kun je naar de bedrukking gaan kijken. Je kunt de bedrukking op verschillende plaatsen laten bedrukken. Populaire plekken zijn bij de borstzak, volledig op de borst, op de rug, in de nek en op de mouw.

Logo of teksten laten bedrukken

Hoe jezelf en eventuele medewerkers presenteert is je visitekaartje. Als je een logo of tekst laat bedrukken dan is de kwaliteit heel belangrijk. Een logo of tekst moet goed zichtbaar zijn. Als je een bedrukking van hoge kwaliteit laat zetten, dan gaat het langer mee. Wanneer je bedrijfskleding laat wassen dan is het belangrijk dat het logo goed blijft zitten. Kies daarom zowel bedrijfskleding dat niet snel krimpt en slijt, als een kwalitatieve bedrukking

De bedrukking

Als je bedrijfskleding laat bedrukken dan zijn meerdere dingen belangrijk. Als eerste is de grootte belangrijk. Als je eventuele tekst hebt dan is het belangrijk dat het goed leesbaar is. Voor een logo is dit ook belangrijk. Het moet duidelijk zijn wat voor logo gedrukt staat. Voor de plek maakt de grootte ook uit. Te groot kan esthetisch gezien ook raar lijken. Je kunt daarom altijd met een druk bedrijf overleggen wat het beste staat. De kleur van de bedrukking moet daarbij ook goed staan op je bedrijfskleding. Het is dan ook handig om hier tevens goed naar te kijken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *