Broeken

Hoe kies je je broek op basis van je lichaamstype?

Met een overvloed aan verschillende soorten broeken kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. Hoge taille, breed, smal, … welke broek moet je kiezen? Hier zijn praktische tips voor het kiezen van een broek die perfect bij jouw figuur past.

Schouders en heupen zelfde breedte

Je schouders en heupen hebben dezelfde breedte en je taille is gemarkeerd. In dit geval kun je bijna alles dragen. Je kunt broeken kiezen die de taille accentueren, of ze nu recht of wijd onderaan zijn. Aarzel niet om voor de Robell broeken te kiezen. Een broek met plooien of een pak zal jouw figuur langer maken. Je kunt de broek met wijde pijpen dragen, maar je kunt het figuur opnieuw in evenwicht brengen met een top om je schouders te laten zien. Wat betreft de stijl is het beter om naar een losse of zware broek te kijken.

Heupen breder dan de schouders

In deze vorm zijn de heupen breder dan de schouders. In dit geval is het nodig om het silhouet opnieuw in evenwicht te brengen door volume naar het bovenlichaam te brengen. Aarzel niet om de maat aan te geven. Kies ook een rechte broek, wijd, maar dicht bij het lichaam. Donkere kleuren zijn in dit geval perfect.

Schouders breder dan de heupen

De schouders zijn breder dan de heupen in dit V-vormige silhouet. Overweeg om je figuur te verkleinen door een broek te kiezen die bij je past. Kies een broek met een hoge taille en wijde pijpen. Ook 7/8 broeken doen het goed bij jou. Je kunt ook een wortelbroek of broek met zichtbare zijzakken dragen. Wat betreft het materiaal, overweeg om de vrij zware materialen van dikke washandjes en corduroy te gebruiken.

Conclusie

Nu je weet hoe je een broek moet kiezen die jou op het lijf is geschreven, hoef je je geen zorgen meer te maken over het kiezen van een foute broek. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *