Uncategorized

Sneaker-schoonmaaktips voor beginners

 

 

Het hebben van een paar mooie sneakers is altijd een fijn gevoel. Zoals bij elk type schoenen, worden sneakers echter uiteindelijk vies en dan moet je er wat tijd en moeite aan besteden om ze schoon te maken. Veel mensen denken vaak dat ze weten hoe ze schoenen moeten schoonmaken. Hoe moeilijk kan het tenslotte zijn? Nou, er zijn eigenlijk een heleboel dingen over het sneaker cleaning waar je op moet letten.

Stomerij

Voordat je je sneakers in het water dompelt, is het belangrijk om elke dag een beetje droog te reinigen. Eigenlijk moet je elke keer dat je de schoenen gebruikt, ze schoonmaken met een droge borstel of een droge doek. Dit helpt om het stof te verwijderen en je sneakers in perfecte staat te houden. Zelfs als je van plan bent je sneakers daarna met water schoon te maken, wordt ten zeerste aangeraden om deze eerst droog te reinigen.

Laat ze drogen aan de lucht

Mocht je besluiten om water te gebruiken bij het schoonmaken van je sneakers, dan is het aan te raden deze aan de lucht te laten drogen. Drogen aan de lucht betekent simpelweg dat je de schoenen in de zon laat drogen. Het is de belangrijkste schoonmaaktip voor sneaker die je zult vinden, simpelweg omdat hij geweldig werkt. Zorg er daarnaast voor dat je sneakers helemaal droog zijn voordat je ze weer gaat dragen.

Gebruik een milde reinigingsoplossing

Je hebt geen dure schoonmaakmiddelen nodig om sneakers te wassen. In feite zal je beter af zijn met het gebruik van eenvoudige en schimmelreinigingsoplossingen. Een mengsel van water en alledaags vloeibaar wasmiddel zou bijvoorbeeld voldoende moeten zijn om je sneakers schoon te maken.

Was de inlegzolen en veters apart

Ten slotte moet je misschien ook de veters van je sneakers apart wassen alsook de inlegzolen. Dit zal helpen om de sneaker vrij te maken voor een grondige reiniging rondom. Zorg ervoor dat je de veters ook droogt.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *