Sweatpants

Streetwear stylen

Als je op zoek bent naar een stijl die deze hippe en casual vibe uitstraalt, dan is Street wear clothing je beste shot. Dit is een modestijl die in de loop van de tijd een beweging is geworden in de modewereld. Deze modetrend beleefde zijn debuut in de jaren negentig en heeft sindsdien zijn touch verloren. Tot op heden blijft het geldig en verliest het niet snel zijn uitwerking. Streetwear staat voor drie belangrijke dingen, en als de kleding geen van de volgende dingen uitbeeldt, kan het niet als streetwear worden geclassificeerd.

Comfort

Streetwear-kleding moet supercomfortabel zijn. Iets waarmee je kan bewegen zonder enige spanning te voelen.

Zeldzaamheid

Het is geen streetwear als het overal gemakkelijk verkrijgbaar is. De meeste streetwear-items worden in beperkte oplages gemaakt.

Artistiek

De meeste sweat tops en graphic T-shirts zijn geïnspireerd door een breed scala aan artiesten. Als het niet artistiek is, is het geen streetwear.

Nu je een idee hebt van waar streetwear voor staat, is het alleen maar goed dat je weet hoe je het moet stylen. Hier zijn vier essentiële tips die je in gedachten moet houden bij het stylen van streetwear.

Sneakers zijn belangrijk

Streetwear is niet compleet zonder het juiste paar sneakers. Als je een streetwear-stijl overweegt, moet je zeker in meer sneakers investeren.

Blijf bij een merk

Je kunt beter één streetwear-label tegelijk gebruiken, zodat het er niet rommelig uitziet. Het combineren van meerdere streetwear-labels kan tegenstrijdig en onaangenaam zijn voor het oog.

Speel met loszittende kledingstukken

Dus in plaats van het gewoon bij het graphic t-shirt en de sneakers te laten, zou je het nog een stapje verder kunnen gaan door een oversized spijkerjack, houthakkersblouse, enz. Te rocken. Streetwear is niet saai, dus geniet van creatief stylen.

Behoud jouw ware identiteit

Probeer niet overboord te gaan. De essentie van streetwear is om je de vrijheid te geven om jezelf te uiten zonder je gespannen te voelen, dus veel plezier ermee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *